Комунальний заклад "Заклад дошкільної освіти "Дюймовочка" Губиниської селищної ради

Навчальна діяльність 2020р.

НАВЧАЛЬНА ДІЯЛЬНІСТЬ

СТАРША ГРУПА "БІЛОЧКА"

ВИХОВАТЕЛЬ ЖУРАВЕЛЬ ОЛЬГА ВОЛОДИМИРІВНА

ІНТЕГРОВАНЕ ЗАНЯТТЯ

ТЕМА: " ПОДОРОЖ ДО ЗИМОВОГО ЛІСУ"

МЕТА: АКТИВІЗУВАТИ ЗВ'ЯЗНЕ МОВЛЕННЯ У ДІТЕЙ, ЗБАГАЧУВАТИ СЛОВНИК НОВИМИ СЛОВАМИ, ПРОДОВЖУВАТИ ВЧИТИ ДІТЕЙ ПІДБИРАТИ ПРИКМЕТНИКИ, ЯКІ ОЗНАЧАЮТЬ ЯКІСЬБ ПРЕДМЕТА. ЗАКРІПЛЮВАТИ ВМІННЯ ДІТЕЙ ПРАВИЛЬНО НАЗИВАТИ ЦИФРИ ВІД 1 ДО 8 І ПОВТОРЮВАТИ КІЛЬКІСТЬ ТА ЗВОРОТНЮ ЛІЧБУ, ПРАВИЛЬНО ВІДПОВІДАТИ НА ЗАПИТАННЯ "СКІЛЬКИ", "ЯКИЙ", "КОТРИЙ" І ЗАКРІПИТИ ЗНАННЯ ПРО ГЕОМЕТРИЧНІ ФІГУРИ. оЗНАЙОМИТИ З НОВОЮ ТЕХНІКОЮ МАЛЮВАННЯ-ВІДБИТОК ЛИСТОМ ПЕКІФНСЬКОЇ КАПУСТИ , ВЧИТИ МАЛЮВАТИ ПЕЙЗАЖ, ВИКОРИСТОВУЮЧИ В ОДНОМУ МАЛЮНКУ РІЗНІ ОБРАЗОТВОРЧІ МАТЕРІАЛИ І НЕТРАДТЦІЙНІ ТЕХНІКИ МАЛЮВАННЯ (ВІДБИТКИ КАПУСТЯНИМ ЛИСТОМ, МАЛЮВАННЯ ЗІМ'ЯТИМ ПАПЕРОМ); ЗАКРІПЛЮВАТИ ЗНАННЯ ДІТЕЙ ПРО ХАРАКТЕРНІ ОЗНАКИ ЗИМИ.

2020 РІК